Algemene gegevens

Georges Henrilaan 278
1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
Telefoon: 02 735 40 85

www.kiwoluwe.org

Sector

Onderwijs, training en onderzoek

vacatures

Momenteel hebben we geen vacatures.

Koninklijk Instituut Woluwe

In het Koninklijk Instituut Woluwe willen we met een hart voor kinderen en jongeren, op een respectvolle en professionele manier, het welbevinden bevorderen van kinderen en jongeren met een gehoorsstoornis, een taalstoornis, een autismespectrum stoornis, met een visuele beperking, of een gedrags– en emotionele stoornis.

Bij ons staat het kind, de jongere centraal. We willen luisteren naar zijn vraag en samen met hem een realistisch toekomstperspectief opbouwen die tot maximale zelfontplooiing leidt. Dit willen we realiseren in dialoog met de ouders en andere betrokkenen maar ook in dialoog met de bredere samenleving.

We willen een gemeenschap vormen waarin kinderen, jongeren, ouders en personeel tot zinvolle en zingevende relaties kunnen komen. We willen dit bekomen door via een open communicatie de betrokkenheid van allen hoog te houden. Door jarenlang met deze kinderen en jongeren te werken heeft ons personeel heel wat kennis en ervaring opgebouwd. Deze kennis en ervaring willen we uitdragen en delen met anderen.

Werkgever in de kijker

jobmail Ontvang steeds de nieuwste vacatures voor jouw
profiel per mail Ontvang steeds de nieuwste vacatures voor jouw profiel per mail

Beheer je jobmail Beheer je jobmail
Wij aanvaarden loopbaancheques
Jobquest is een initiatief van Quest-it | Ontwikkeld door To The Dot | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Over JobQuest
volg ons via Volg ons via Facebook Volg ons via Twitter